Behandelingen

Knippen
Al onze topstylisten hebben ruim 8 jaar ervaring en beheersen alle finesses in het vak. Dankzij deze ruime ervaring zullen onze stylisten altijd een look creëren die op jouw lifestyle is aangepast. Door met de natuurlijke valling van het haar te werken en een goed oog te hebben voor stijl, knippen onze stylisten jouw haar zoals het bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past.

Haarbehandelingen en -producten

Onze haarstylisten bij Kappers Inc. gebruiken een schaar van Ventaglio. Deze nieuwe, unieke en innovatieve schaar stelt de kapper in staat alleen de beschadigde delen van het haar te knippen en het zo pluisvrij te maken. De speciale ‘liftingtechniek’ met de Ventaglio-schaar creëert meer volume in fijner haar. Al onze stylisten hebben een masterclass gevolgd, zodat ze deze unieke techniek volledig in de vingers hebben! Daarnaast volgen onze topstylisten ook regelmatig cursussen en internationale trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste technieken. Onze stylisten geven deskundig advies en gebruiken enkel de beste professionele producten.

Ontspannen je haren laten behandelen

Bij Kappers Inc. vinden wij dat een bezoek aan de kapper meer moet zijn dan simpelweg geknipt worden. Een bezoek aan onze kapsalon is een moment van rust, even ontspannen met een goede kop koffie of een lekker wijntje. Bijpraten over de nieuwste haarmode en trends of gewoon even weg van de drukte en stress.

Haar kleuren
Bij Kappers Inc. hebben we onze eigen kleurspecialisten in huis, zodat je altijd verzekerd bent van een perfecte haarkleur. Al onze stylisten hebben een brede kennis van kleuringen, zijn gespecialiseerd in het oplossen van probleemkleuringen en zijn altijd op de hoogte van de laatste kleurtrends. Omdat mooi en gezond haar niet alleen afhangt van de juiste haarkleuring en techniek, geven onze haarstylisten ook advies over de naverzorging van je nieuwe look. Uiteraard zijn alle benodigde haarstylings- en verzorgingsproducten beschikbaar in de salon.

Vanzelfsprekend wordt er bij jouw look rekening gehouden met je lifestyle. Bij Kappers Inc. staat voorop dat je goed advies krijgt over je nieuwe kleuringen of herkleuringen en wordt er rekening gehouden met het type haar en huidskleur. En omdat we bij Kappers Inc. enkel en alleen werken met de beste professionele haarkleurmerken, zal je haar na de behandeling weer stralen als nooit tevoren! Bekijk hier met welke merken haarkleuringen onze haarstilisten werken.