De nummer 1 kapsalon voor keratinebehandelingen

De haarspecialisten van Kappers Inc Rotterdam zijn keratinespecialisten en werken met het merk Sunliss. Het Braziliaanse merk heeft een uitgebreide lijn aan keratineproducten en is overgewaaid uit Brazilië. Hét land waar het merendeel van de vrouwelijke bevolking krullen of kroeshaar heeft. Het is dus niet zo gek dat de keratinebehandeling van Sunliss daar zo populair is. En niet alleen in Brazilië, want ook veel celebrities in bijvoorbeeld Amerika zijn fan van deze Sunliss-keratinebehandelingen.

Keratinesalon Rotterdam

Ook in Europa begint het merk steeds populairder te worden en wekelijks hebben we in onze keratinesalon veel vraag naar de keratinebehandeling en de bijbehorende keratineproducten. Wij helpen onze klanten dan ook graag verder om het beste uit deze keratinebehandeling te halen.

Keratineproducten

De keratineproductlijn van Sunliss bestaat uit drie verschillende varianten: Light Keratine, Choco Keratine en Ultra Keratine. Onze specialisten zullen je goed informeren over deze keratineproducten en varianten en leggen je goed uit welke mogelijkheden bij elk specifiek product horen. Zij weten precies welk keratineproduct bij welk haartype past en wat jij zoal kunt verwachten van iedere keratinebehandeling.

Afspraak keratinebehandeling

Aarzel niet om een keratinebehandeling te ondergaan en maak vandaag nog een afspraak bij onze kapsalon, of loop even naar binnen en vraag naar de mogelijkheden voor keratinebehandelingen. Wij zijn de beste keratinebar van Rotterdam en geven iedereen de mogelijkheid trendy en stijlvol haar te krijgen.

Comments are closed.