Haarsalon Rotterdam

Haarsalon Rotterdam is een unieke plek in Hillegersberg, Rotterdam-Noord, waar Kappers Inc Rotterdam zich bevindt. Kappers Inc. heeft een rustgevende sfeer gecombineerd met een trendy ambiance en is de juiste plaats om eens lekker de tijd te nemen en je te laten verwennen door de professionele haarsalon in Rotterdam.

Haarsalon Rotterdam

Haarsalon Rotterdam is een internationale haarsalon met professionele kappers en haarstylisten. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in het knippen van zowel dames als heren. Door jarenlange ervaring in het vak stemmen de hairstylisten je coupe op jouw persoonlijke levensstijl en wensen af en ze geven graag professioneel kleuradvies. Door de jaren heen is deze haarsalon in Rotterdam bekend geworden in keratinebehandelingen met de eigen Keratinebar in Rotterdam.

Hairstyling Rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele hairstylingssalon in Rotterdam? Kom gerust langs bij Kappers Inc. in Rotterdam-Noord. Ook zonder afspraak ben je welkom, maar fijner vinden we het als je wel van tevoren een afspraak maakt. Deze haarstylingssalon neemt graag de tijd om aan al je wensen te voldoen en voorziet je gratis van het beste haaradvies. Zo heeft deze haarsalon al meerdere malen bewezen dat er creatief gewerkt wordt met haar en schaar. Kom gewoon langs in de winkel of maak online een kappersafspraak bij Kappers Inc Rotterdam.