Herenkapper Rotterdam

Professionele haarstylisten beheersen alle finesses van het kappersvak. Het knippen van heren wordt vaak onderschat. Gelukkig is er tegenwoordig meer aandacht voor de haarmode van heren. Hierop speelt Kappers Inc Rotterdam in, de stylisten geven iedere man een trendy kapsel.

Herenkapper Rotterdam & trendy herenkapsels

Goed stylingsadvies en een gezonde dosis eigen initiatief verzekeren je ervan dat je onze salon uit loopt met een geheel eigen look die makkelijk te stylen is en waar je je lekker bij voelt.

Herenkapper in Rotterdam

Voor heren hebben we een uitgebreide keuze als het gaat om de juiste behandeling. Denk hierbij niet alleen aan wassen en knippen, maar ook aan scheren, het trimmen van de baard, snor en neushaar. Kappers Inc Rotterdam werkt met een breed aanbod aan professionele kappersproducten voor heren en heeft alles in huis om een zo’n goed mogelijk kapsel te creëren. Onze haarstylisten zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en staan bekend als de kleurspecialisten van Rotterdam. Dus voor een nieuwe herenlook hoef je niet speciaal naar een herenkapper… Onze stylisten zijn op de hoogte van alle nieuwe herentrends & -looks.

Trendy herenkapper Rotterdam

In 2015 zien we wat betreft herenkapsels een hoop trends terug van vorig jaar, met heel subtiele veranderingen. Nog steeds zijn de fringe, de disheveled look en de undercut veel te zien. Maar vooral de disheveled look doet het dit jaar nog steeds heel goed. Dit jaar zijn de kapsels iets minder gezocht en meer natuurlijk en zakelijk. Over het algemeen zijn de herenkapsels kort en makkelijk te stylen. De fringe heeft rechte lijnen waarbij de oren vrij worden gehouden. Kenmerkend aan dit kapsel is de pony. Deze kan wat langer of wat korter zijn en wordt in beide gevallen glad gekamd over het voorhoofd. De disheveled look is te herkennen aan een wat langere bovenkant van het haar en de zijkanten kortgeknipt. De zijkanten worden niet behandeld met een tondeuse, maar altijd met een schaar of mes. Bij dit kapsel worden alleen haarstylingsproducten als wax en mousse gebruikt en juist geen gel, zodat het haar makkelijk om te vormen is op elk moment. De undercut is vooral gebaseerd op de jaren twintig en lijkt een beetje op de disheveled look. Hierbij is de bovenkant ook langer en zijn de zijkanten kortgeschoren (niet geknipt), maar door haargel te gebruiken krijg je een heel andere look. Met gel wordt de langere bovenkant van het haar glad naar achteren gekamd.

We helpen je graag verder in onze herenkapsalon.