Kapsalon Rotterdam

De Kapsalon Rotterdam staat bekend om haar rustgevende ambiance, gezellige sfeer en professionele haarstylisten. In de zomer gaan de deuren naar ons terras open en verschijnt er achter in Kappers Inc Rotterdam een volledig nieuwe wereld in de vorm van een heerlijk groen loungeterras waar je beschut of in de zon kunt relaxen, voor, na of tijdens een behandeling.

Kapsalon in Rotterdam

Om ervoor te zorgen dat je drukke leven makkelijk te combineren is met een kappersbezoek aan onze kapsalon in Rotterdam zijn wij op werkdagen geopend tot 21.00 uur ’s avonds en op zaterdag tot 16.00 uur. In de avonduren kun je dan ook rekenen op een goed glas wijn of andere versnapering terwijl je kapsel een nieuwe lifestylelook ondergaat.

kapper Rotterdam - terras kapsalon Rotterdam

Waar vind je de kapsalon Rotterdam?

Dé kapsalon van Rotterdam bevindt zich in de wijk Hillegersberg in Rotterdam-Noord aan de Straatweg vlak bij station Rotterdam-Noord. Onze kapsalon vind je op huisnummer 52 a.

kapper Rotterdam - kapsalon - leestafel
Openbaar vervoer
Ga je met openbaar vervoer? Kies dan voor tramlijn 4 of 8 naar het station Rotterdam-Noord. Ook de bus brengt je naar de Straatweg. Als je met de bus gaat stap je uit bij bushalte Lommerijk. Vanaf hier is het nog maar een klein stukje rechtuit lopen.

Met de auto
Kom je liever met de auto? Bedenk dat parkeren voor de deur mogelijk is, maar direct voor de deur moet je wel betalen. Ga je naar de overkant van de straat (de oneven nummers) of in de wijk eromheen, dan kun je wel gratis parkeren.

salon - Rotterdam - koffieapparaat

Afspraak maken bij kapsalon Rotterdam

Je bent welkom met en zonder afspraak, maar raden je aan om voor de zekerheid toch in onze online kappersagenda je afspraak te noteren, zodat we zeker weten dat we genoeg tijd kunnen nemen voor het juiste advies en de beste haarbehandeling. Kleurbehandelingen bijvoorbeeld hebben wat meer tijd nodig, dus is het niet handig om een afspraak een uur voor sluitingstijd te maken. Probeer een behandeling die wat meer tijd nodig heeft zo vroeg mogelijk in te plannen, zodat onze haarstylisten alle tijd voor je hebben.