Keratinebehandeling

Keratinebehandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor onhandelbaar, dof, beschadigd en pluizig haar. De lichaamseigen stof keratine, waar het haar voor 88% uit bestaat, maakt het haar weer gezond, glad, sterk en pluisvrij met een prachtige glans.
keratinebehandeling-voor-en-na-2

Keratinebehandeling bij Kappers Inc.

De haarstylisten bij Kappers Inc. zijn allen gespecialiseerd in keratinebehandelingen en voeren deze dagelijks uit. Dankzij deze ruime ervaring, in combinatie met de beste merken, heeft een keratinebehandeling bij Kappers Inc. het gewenste effect voor 3 tot 4 maanden. Bij Kappers Inc. werken we alleen met de meest toonaangevende keratinebehandelingen, zodat je altijd verzekerd bent van een langdurig en perfect resultaat. Onze haarstylisten werken uitsluitend met gerenommeerde keratinemerken, die enkel hoogwaardige en haarvriendelijke ingrediënten bevatten. Alle keratineproducten die Kappers Inc. gebruikt zijn gebaseerd op natuurlijk mineralen en essentiële oliën en bevatten geen formaldehyde.

keratinebehandeling-voor-en-na

Keratinebehandeling in Rotterdam

Ruime ervaring met het doen van een keratinebehandeling
Onze kappers hebben ruime ervaring met Europees en niet-Europees haar, dus zullen in alle gevallen de beste keratinebehandeling voor je uitkiezen. Daarnaast hoef je na het gebruik van de keratinebehandeling vaak niet 48 tot 72 uur te wachten voordat je je haar mag wassen of stylen en zelfs een regenbui kan geen kwaad. Wanneer je onze salon verlaat straalt je haar als nooit tevoren en kan het in elk gewenst model worden gebracht.