Haar knippen Rotterdam

knippen
Al onze topstylisten hebben ruim 8 jaar ervaring en beheersen alle finesses in het vak. Dankzij deze ruime ervaring zullen onze stylisten altijd een look creëren die op uw lifestyle is aangepast. Door met de natuurlijk valling van het haar te werken en een goed oog voor stijl, knippen onze stylisten uw haar zo dat het bij uw persoonlijkheid en uitstraling past.

Uw haar knippen bij Kappers Inc Rotterdam

De haarstilisten bij Kappers Inc. in Rotterdam gebruiken een schaar van Ventaglio. Deze nieuwe, unieke en innovatieve schaar stelt de kapper in staat alleen de beschadigde delen van het haar te knippen en het zo pluisvrij te maken. De speciale ‘liftingtechniek’ met de Ventaglio-schaar creëert meer volume in fijner haar.

Al onze stylisten hebben een masterclass gevolgd, zodat ze deze unieke techniek volledig in de vingers hebben! Daarnaast volgen onze topstylisten ook regelmatig cursussen en internationale trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste technieken.

Professioneel knippen in Rotterdam

Onze stylisten geven deskundig advies en gebruiken enkel de beste professionele producten. Bij Kappers Inc. vinden wij dat een bezoek aan de kapper meer moet zijn dan simpelweg geknipt worden. Een bezoek aan onze salon is een moment van rust, even ontspannen met een goed kop koffie of een lekker wijntje. Bijpraten over de nieuwste mode en trends of gewoon even weg van de drukte en stress.